ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

ТРАНСПОРТ

За да останете конкурентни на днешния пазар се нуждаете от решение съобразено с Вашия бизнес. Ние предлагаме повече от просто превозване на товари на ниски цени. Предлагаме Ви общ транспортен пакет с персонално обслужване според Вашите нужди.Ние ще Ви предоставим услугите, от които се нуждаете, за да отговорите на изискванията на Вашите клиенти като цената, точността и качеството на услугите винаги са на преден план.
Ние във ВИА Логистик ЕООД вече 10 години сме в услуга на нашите клиенти. Никога не ги изоставяме и сме изцяло фокусирани върху това те да са доволни и да останат при нас за поне още полкова време.

Комплектни товари - FTL

Специализирани сме в транспортирането на стоки с висока търговска стойност, суха стока и такава с режим на контрол на температурата. Транспортираме разнообразни продукти като: авточасти, стомана, хартия, пластмаси, играчки, напитки, продукти от хранителната индустрия и много други.

Във ВИА Логистик ЕООД имаме най-съвременни системи за следене, така че знаем къде и какво се случва с Вашата пратка по всяко време. Най-важното е, че  Ви информираме за всяка стъпка от пътя. Комуникацията е приоритет номер 1 за нас. Нека Ви впечатлим с отличното обслужване!

 

Ползи от Комплектните товари- FTL

Пълна документация

С удоволствие създаваме документите за доставка, тези които трябва да съпроводят Вашият товар до крайната точка.
Работейки с ВИА Логистик ЕООД, Вие си партнирате с експерти. Нашият екип има десетилетия опит в създаването на документи като национална и международна товарителница, търговска фактура, опаковъчен лист и документация за опасни материали.

Бърза цена

Всичко, което трябва да направите, е да ни позвъните или да попълните нашата кратка форма на запитване и нашият експертен екип  започва да организира наличните превозни средства или лицензираните ни превозвачи веднага. Ние Ви изпращаме оферта веднага, защото ценим Вашето време. Нашият приоритет е да ви дадем бърза обратна връзка.

Доставка на същия ден

Процесът на изпращане на стоката ви трябва да бъде освободен от стрес. Услугата товарене на същият де е на разположение в момента, в който ни уведомите, че се нуждаете от нея.

Резервирани или отсрочени графици

Увеличете ефективността на бизнеса си като планирате графика за натоварване на превозните средства. Независимо дали по време или след работно време, отдаденият екип на ВИА Логистик ЕООД ще планира вместо вас. При липса на инструкции от изпращача, ние координираме Вашата пратка базирана на времето, въз основа на най-бързия и най-рентабилния маршрут за вашия товар.

Ускорено обслужване

ВИА Логистик ЕООД предоставя ускорени услуги в случай, че Вашата пратка трябва да достигне до местоназначението си в рамките на няколко часа. Вашият товар се проследява всяка минута от пътуването му, за да бъдете спокойни.

Частични товари - LTL

Точно както в режим FTL, имате възможност да поискате
термературно контролирано или сухо транспортиране. Дали Вашата пратка се квалифицира като частичен товар? Ако вашият товар има следните характеристики, можете да очаквате да спестите с нашите опции за LTL консолидация .

Дали вашата пратка…

  • е с дължина 3 м или по-малко?
  • тежи по-малко от 3000кг.  ?
  • е с обем по-малък от 7 m³?

Ползо от частичните товари- LTL:

Рентабилност

Частичните товари LTL, се консолидират с други пратки по целия маршрут, по този начин се постига ефективност на разходите. Тези ефективност или спестявания се прехвърлят на нашите клиенти, под формата на по-ниски цени за наблюдавани, гъвкави и определени по време доставки.

Щадящи околната среда

Частичните товари не изискват място като за комплектен товар. Така че използването на консолидация на LTL означава, че по пътя ще има по-малко камиони,а с това и по-малко вредни емисии.

Малък до среден бизнес

Благодарение на голямото си постоянство в доставките на транспортни услуги, развиващите се компании намират във ВИА Логистик ЕООД изключителен партньор. Това означава, че можете да се съсредоточите върху клиентите си, докато ние увеличаваме Вашата ефективност.

Не сте сигурни кое решение отговаря на вашите бизнес нужди?