ЛОГИСТИЧНИ УСЛУГИ

ВИА Логистик ЕООД е специалист в създаването на индивидуални решения за вашите транспортни нужди. Общ транспортен пакет с персонално обслужване на конкурентни цени.

Всеки клиент има различни нужди. Ние вярваме, че чрез нашата отдаденост, опит и професионално отношение можем да предложим оптимални решения, съобразени с предизвикателствата на нашите клиенти.

Ние улесняваме живота им като винаги сме една крачка напред в управлението и оптимизирането на цялата им верига на доставки по най-добрия начин.

Транспорт и дистрибуция от световна класа. Това предлагаме на нашите клиенти. Те получават решения като: международна спедиция по море, железопътен и автомобилен транспорт. Също така предлагаме складиране и дистрибуция, митнически декларации (внос, износ и транзит) и управление на веригата за доставки.

КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО

Национален транспорт

Без значение колко сте далеч или колко далеч са вашите стоки: личният ви агент в лицето на Виа Логистик ЕООД винаги ще бъде много близо за да Ви придружава и да Ви съветва във всяка фаза от операцията. Ако заложим на близко и достъпно отношение при международния транспорт, какво можем да кажем за превози на територията на България? Виа Логистик ЕООД Ви предлага най-гъвкавия, бърз и безопасен транспорт на стоки до всяка точка в страната.

Международен транспорт

Виа Логистик ЕООД е Вашият надежден логистичен партньор за международни доставки и дистрибуция. Ние извършваме дейността си в 15 страни в Европа, така че където и да имате нужда от дистрибуция, ние ще Ви предоставим тази услуга с изключително качество на работа.

3PL Логистика

Като доставчик на логистични услуги (3PL), нашата крайна цел е да повишим вашата ефективност и да намалим разходите Ви за превоз. Предоставяйки Ви транспортна логистика, ние помагаме да доставите стоки на Вашите клиенти безпроблемно. Това ще помогне на бъдещото Ви дългогодишно партньорство и на това те да Ви подкрепят в следващите години на развитие. Ние във Виа Логистик ЕООД се грижим за детайлите във веригата за доставки, така че да можете Вие да се съсредоточите върху добавянето на стойност в изработката на качествени продукти.

Спедиция по земя,релси и море

Спедиторска компания за модерни логистични екипи.
За много водещи марки, Виа Логистик ЕООД е предпочитаният логистичен партньор, с който транспортира стоките си в Европа по морски, железопътни и пътни инфраструктури.

Не сте сигурни кое решение отговаря на вашите бизнес нужди?