МИТНИЧЕСКИ УСЛУГИ

ИНФОРМАЦИЯ

Натрупания през годините опит в областта на логистиката ни помогна да разберем, че митническите процедури могат да бъдат много сложни. Това ни подтикна към предоставянето на услуги за митническо посредничество, което да спести ценно време и допълнителни грижи за нашите клиенти.

Ние ще изготвим всички необходими документи, ще ви представим, ще ви помогнем да получите разрешителни, сертификати и ще се погрижим за контрола на митническите процедури.

Нека ние се погрижим не само за транспортирането на стоки, но и за митническите процедури!

Какво Включва

Собствен екип за професионално освобождаване

ВИА Логистик ЕООД има екип за професионално митническо обслужване, който гарантира, че нашите клиенти използват възможно най-малко ресурси при обмитяване. Ние сме в много добро сътрудничество с много местни и чуждестранни професионални митнически посредници. За повече информация, моля да се свържете с екипа ни.

 

Осигуряване на правилното класифициране

Нашият опит обхваща области като входяща обработка, изходяща обработка, преференциални митници, митническо складиране, връщане и ремонт. На базата на описанията на продуктите на нашите клиенти и нашия опит, вие със сигурност ще получите правилния тарифен номер за нови, както и за съществуващи продукти.

Stand-Alone Обмитяване

Ние можем да се справим с вашите изисквания за митническо освобождаване, дори в случаите когато не превозваме стока за вас. Не е задължително да сме страна или превозвач  в случай на запитване за нашите митнически услуги.

Не сте сигурни кое решение отговаря на вашите бизнес нужди?