КОЛИ ПОД НАЕМ

Корпоративен наем на автомобили

Rent a Car VIA е отлична и модерна услуга за корпоративни автомобили под наем както в Пловдив, така и извън него. От наем на автомобили и ванове, търговски или специализирани автомобили до транспорт и логистични услуги, нашият бизнес е изграден върху солидна основа на ненадмината гъвкавост и изключително обслужване на клиентите.

Какво предлагаме

Отдаване под наем на търговски автомобили

В Rent A Car VIA ние предлагаме всички видове автомобили под наем, от малки превозни средства до големи престижни превозни средства, с ръчни и автоматични трансмисии.

Отдаване под наем на търговски ванове

Търсите краткосрочен или дългосрочен наем на ван? В Rent A Car VIA можете да получите широка гама от търговски превозни средства.

Индивидуални оферти

За Фирми и Бизнес организации, ние предлагаме специализирани програми за наемане. Независимо дали имате нужда от наем на автомобили или ванове за служители, искате сезонна ангажираност или годишен ангажимент, ние можем да разработим гъвкава програма, подходяща за Вашата компания.

Пълно застрахователно покритие

Ние сме напълно застраховани. Ние не лъжем нашия застраховател или не крием факта, че сме компания с услуги за наемане на автомобили.Това ни струва повече, но означава, че ще сме наоколо за дълго.

Не сте сигурни кое решение отговаря на вашите бизнес нужди?